Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
20.07.2017 Tarihli Üniversitemiz Akademik Personel Alım İlanı Giriş Sınavı ve Değerlendirme Sonuçları

Yabancı Diller Yüksekokulu

Kazanan Adaylara Ayrıca Bir Duyuru Yapılmayacak Olup Bu Sayfada Yapılan Duyuru Tebligat Niteliğindedir

Kazanan adayların aşağıda yazılı belgeleri hazırlayarak 25 Ağustos 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar atandıkları birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

1- Aslı veya kurum tasdikli öğrenim belgesi (lisans, yüksek lisans, doktora)
2- Sağlık kurulu raporu (tam teşekküllü devlet hastanesi ya da özel hastane) (naklen geleceklerden istenmez)
3- Sabıka kayıt belgesi (naklen geleceklerden istenmez)
4- Askerlik durum belgesi (terhis belgesi ya da askerlikle ilişiğinin olmadığına dair askerlik şubesinden alınacak belge) (naklen geleceklerden istenmez)